Greger Mellbert Projekt & Data Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget ska idka försäljning och förmedling av hård- och mjukvara, relaterad till datorprodukter, mobiltelefoner och därmed tillhörande kringutrustning. Bolaget ska bedriva konsultverksamhet och rådgivning till ovanstående angivande och därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska bedriva köp, försäljning och förvaltning av värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Greger Mellbert Projekt & Data Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Greger Mellbert Projekt & Data Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1994-03-24 så skapades Greger Mellbert Projekt & Data Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Greger Mellbert Projekt & Data Aktiebolag har haft det sedan 1999-01-01.

Greger Mellbert Projekt & Data Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556485-1094 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Täby.

Just nu är Greger Mellbert Projekt & Data Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Greger Mellbert Projekt & Data Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7324400 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Greger Mellbert Projekt & Data Aktiebolag är Mellbert, Alf-Yngve Greger som är född 1955 och har titeln VD, Mellbert, Alf-Yngve Greger som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsnirs Mellbert, Karin Lisbeth som är född 1948 och har titeln Suppleant, Bondeson, Mats Olof som är född 1954 och har titeln Revisor, BDO Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .