Habiliteket Aktiebolag

Stockholms län

Information

Habiliteket Aktiebolag är ett företag som finns i Täby. I Habiliteket Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Winnberg Lindqvist, Eva-Pia som är född 1945 och har titeln VD, Winnberg Lindqvist, Eva-Pia som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Thörn Eriksson, Ann-Marie Margareta som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindqvist, Nils Gustav Yngve som är född 1980 och har titeln Suppleant, Cardell, Hans Axel som är född 1948 och har titeln Revisor, Hans Cardell & Co AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Habiliteket Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Habiliteket Aktiebolag på telefon 08-54476460.

Bolaget skall bedriva behandlingsförskola, korttidshem för barn med funktionshinder och skolverksamhet och fritidshem inom både grundskole- och särskoleområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Habiliteket Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Habiliteket Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Habiliteket Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Habiliteket Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Habiliteket Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Winnberg Lindqvist, Eva-Pia

Habiliteket Aktiebolag har 556484-2416 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.