Handelsträdgården i Ella Aktiebolag

Stockholms län

Information

556484-1343 är organisationsnummer för företaget Handelsträdgården i Ella Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsträdgården i Ella Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Handelsträdgården i Ella Aktiebolag finns i.

Handelsträdgården i Ella Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-03-14 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsträdgården i Ella Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Handelsträdgården i Ella Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Handelsträdgården i Ella Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Hans Göran -Karlsson, Hans Allan

Vill ni komma i kontakt med Handelsträdgården i Ella Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7922920 eller genom brev på följande adress:
Ellagårdsv. 40, 187 45, Täby

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av trädgårdsprodukter, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsträdgården i Ella Aktiebolag och det är Karlsson, Hans Allan som är född 1951 och har titeln VD, Karlsson, Hans Allan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Hans Göran som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sundberg, Anders Fredrik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Wejåker, Pär-Erik Svante Mikael som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindbäck, Sara Josefine som är född 1971 och har titeln RevisorRevisab Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,