Arninge Lagerhall Aktiebolag

Stockholms län

Information

Arninge Lagerhall Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Arninge Lagerhall Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Arninge Lagerhall Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1996-01-01.

Arninge Lagerhall Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1994-02-09. Men sedan 1995-01-01 så har Arninge Lagerhall Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Tumstocksv. 2, 187 66, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Arninge Lagerhall Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7687371.

Täby arbetar för att bolag som Arninge Lagerhall Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Arninge Lagerhall Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall förvalta och uthyra kontors-, affärs- och lagerlokaler ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Arninge Lagerhall Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Arninge Lagerhall Aktiebolag och det är följande personer, Olsson, Per Rickard som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Camal, Nuredin som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Marti de Luque, Juan Miguel som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ytre-Eide, Roy Erhardt som är född 1951 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Arninge Lagerhall Aktiebolag är 556482-8498.