Söderberg Kassar o Påsar Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Söderberg Kassar o Påsar Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Söderberg Kassar o Påsar Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Söderberg Kassar o Påsar Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Söderberg Kassar o Påsar Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-09-02. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där företaget finns i jobbar för att företag som Söderberg Kassar o Påsar Aktiebolag ska trivas.

Söderberg Kassar o Påsar Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Täby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med plast- och pappersemballage till detaljhandeln samt värdepappershantering och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Söderberg Kassar o Påsar Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Söderberg Kassar o Påsar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Söderberg Kassar o Påsar Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0640-20300.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Söderberg Kassar o Påsar Aktiebolag är Söderberg, Karl Erik som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Anna Helena Emilia som är född 1966 och har titeln Suppleant, Ahrås, Bengt Göran som är född 1973 och har titeln Revisor, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Söderberg Kassar o Påsar Aktiebolag har 556482-2848 som sitt organisationsnummer.