Conductix-Wampfler AB

Stockholms län

Information

556479-4831 är organisationsnummer för verksamheten Conductix-Wampfler AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Conductix-Wampfler AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Conductix-Wampfler AB finns i.

Conductix-Wampfler AB har varit registrerat sedan 1993-12-23 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Conductix-Wampfler AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Conductix-Wampfler AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Conductix-Wampfler AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Colliaut, Jean-Pierre Raymond Auguste Paul Firman tecknas av -Svedberg, Lennart Carl Johan i förening med en av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Conductix-Wampfler AB så kan ni göra det på telefon genom 08-6301290 eller genom brev på följande adress:
Tumstocksv. 17, 187 66, Täby

Bolaget skall marknadsföra elektriska och mekaniska komponenter för rörliga maskiner, verktyg, telfrar och traverser och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Conductix-Wampfler AB och det är Svedberg, Lennart Carl Johan som är född 1952 och har titeln Extern VD, Colliaut, Jean-Pierre Raymond Auguste Paul som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Dörflinger, Daniel Jürg som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Wolfsperger, Sven Michael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Malmgren, Per-Åke som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisorn Per-Åke Malmgren Aktiebolag som är född och har titeln Revisor