GSAM Installation & Försäljning Aktiebolag

Stockholms län

Information

556477-4031 är organisationsnummer för bolaget GSAM Installation & Försäljning Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GSAM Installation & Försäljning Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som GSAM Installation & Försäljning Aktiebolag finns i.

GSAM Installation & Försäljning Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-12-22 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för GSAM Installation & Försäljning Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

GSAM Installation & Försäljning Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för GSAM Installation & Försäljning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med GSAM Installation & Försäljning Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7324655 eller genom brev på följande adress:
Stockholmsv. 162, 187 32, Täby

Bolaget skall installera el, tele och datanät, försälja kringutrustning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med GSAM Installation & Försäljning Aktiebolag och det är Samuelsson, Nils Erik Anders som är född 1966 och har titeln VD, Samuelsson, Nils Erik Anders som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Kennerfalk, Per-Harald som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Samuelsson, Margareta som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Thulin, Anna Karin Elisabet Sunesson som är född 1944 och har titeln Revisor, Thulins Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor