Irido Aktiebolag

Stockholms län

Information

Irido Aktiebolag är ett bolag som finns i Täby. I Irido Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dahlberg, Anne som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlberg, Björn Thomas som är född 1955 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Leif Ingvar som är född 1958 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Irido Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Irido Aktiebolag på telefon 08-51014770.

Bolaget skall bedriva konsult- utbildningsverksamhet inom ekonomi- dataområdet, handel med aktier och värdepapper samt finansverksamhet dock ej sådan verksamhet som avses i lagen om bank- och kreditaktiebolag och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Irido Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Irido Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Irido Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Irido Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Irido Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Dahlberg, Anne -Dahlberg, Björn Thomas

Irido Aktiebolag har 556476-8629 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.