Hötskain Aktiebolag

Stockholms län

Information

Hötskain Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Hötskain Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hötskain Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Hötskain Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1993-10-29. Men sedan 1995-01-01 så har Hötskain Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Meijerfeldts v. 36, 183 56, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hötskain Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7587522.

Täby arbetar för att bolag som Hötskain Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hötskain Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva konsultverksamhet inom informationsteknologi (IT), elektronisk handel och förvalta värdepapper samt att bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hötskain Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hötskain Aktiebolag och det är följande personer, Lundgren, John-Erik som är född 1946 och har titeln VD, Lundgren, John-Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Kerstin Elisabet som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Katarina Louise som är född 1976 och har titeln Suppleant, Winblad, Peter Mikael som är född 1954 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Hötskain Aktiebolag är 556475-4744.