Lann Utvecklingskonsulter AB

Stockholms län

Information

Lann Utvecklingskonsulter AB är ett av många verksamheter som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Lann Utvecklingskonsulter AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lann Utvecklingskonsulter AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan -0001-11-30.

Lann Utvecklingskonsulter AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1993-10-20. Men sedan 1993-01-01 så har Lann Utvecklingskonsulter AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Västerled 4, 167 55, Bromma. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lann Utvecklingskonsulter AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7040310.

Täby arbetar för att verksamheter som Lann Utvecklingskonsulter AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lann Utvecklingskonsulter AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom jämställdhetsområdet. Verksamheten omfattar idégivning, rådgivning och arrangemang av företagsinterna projekt och utbildningar och därmed förenlig verksamhet. Dessutom bedriver bolaget handel med begagnade smycken och andra auktionsföremål och jämförlig verksamhet.

Firmatecknare för Lann Utvecklingskonsulter AB är följande:
Firman tecknas ensam av -Lann, Carin Elisabet.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lann Utvecklingskonsulter AB och det är följande personer, Lann, Carin Elisabet som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lann, Lars-Åke Filip som är född 1943 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Paulsson, Mona Ingegerd som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Lann Utvecklingskonsulter AB är 556475-1047.