Kronplast i Täby AB

Stockholms län

Information

Kronplast i Täby AB är ett av många verksamheter som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Kronplast i Täby AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Kronplast i Täby AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-12-06.

Kronplast i Täby AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1993-11-24. Men sedan 1996-01-01 så har Kronplast i Täby AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ritarslingan 15, 187 66, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kronplast i Täby AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6300560.

Täby arbetar för att verksamheter som Kronplast i Täby AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kronplast i Täby AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva industriell produktion och försäljning av plastprodukter enligt vacuumformning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kronplast i Täby AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kronplast i Täby AB och det är följande personer, Ytterfalk, Ulf Ragnar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Kämpendahl, Thomas Mikael Kenneth som är född 1967 och har titeln Suppleant, Andersson, Knut Christer som är född 1962 och har titeln Revisor, Zachrisson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kronplast i Täby AB är 556473-6097.