Annlei's Aktiebolag

Stockholms län

Information

Annlei's Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Annlei's Aktiebolag finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Annlei's Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Annlei's Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Annlei's Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Annlei's Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Tallv. 36, 183 60, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7567081.

Täby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Annlei's Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Annlei's Aktiebolag har idag 556471-1868 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Annlei's Aktiebolag

Bolaget skall driva vinagentur samt import och försäljning av smycken, samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Annlei's Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Palm, Leif Harry Johannes som är född 1952 och har titeln VD, Palm, Leif Harry Johannes som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Palm, Leif Anders Johannes som är född 1975 och har titeln Suppleant, Ström, Nils Olof Harald som är född 1951 och har titeln Revisor, Stockholmström AB som är född och har titeln Revisor, .