NS tryck Aktiebolag

Stockholms län

Information

NS tryck Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som NS tryck Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

NS tryck Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

NS tryck Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1993-08-24. Men sedan 1993-01-01 så har NS tryck Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Propellerv. 8 B, 183 62, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på NS tryck Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7566070.

Täby arbetar för att verksamheter som NS tryck Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för NS tryck Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva tryckeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för NS tryck Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till NS tryck Aktiebolag och det är följande personer, Miersch, Frank Åke som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Miersch, Frank Alfred som är född 1931 och har titeln Suppleant, Ågren, Gerhard som är född 1941 och har titeln Revisor, Futura Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för NS tryck Aktiebolag är 556471-1264.