Per Gereholt Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Per Gereholt Konsult Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Per Gereholt Konsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Per Gereholt Konsult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Per Gereholt Konsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-06-14. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Täby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Per Gereholt Konsult Aktiebolag ska trivas.

Per Gereholt Konsult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Täby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva processutveckling inom informationsteknik samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Per Gereholt Konsult Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Per Gereholt Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Per Gereholt Konsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7563364.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Per Gereholt Konsult Aktiebolag är Gereholt, Per Anders som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöstrand, Sonja Madlene som är född 1957 och har titeln Suppleant, Larsson, Sten Anders som är född 1953 och har titeln Revisor, Larsson och Malmberg Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Per Gereholt Konsult Aktiebolag har 556468-8298 som sitt organisationsnummer.