Roos hus och konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Roos hus och konsult Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Roos hus och konsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Roos hus och konsult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Roos hus och konsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-06-02. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Roos hus och konsult Aktiebolag ska trivas.

Roos hus och konsult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt konsultverksamhet för industriella applikationer samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Roos hus och konsult Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Roos hus och konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Roos hus och konsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5168400.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Roos hus och konsult Aktiebolag är Roos, Björn Torkel som är född 1964 och har titeln VD, Roos, Björn Torkel som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Åhlander, Kari Malin Elisabeth som är född 1967 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Lena Anne-Marie som är född 1956 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Roos hus och konsult Aktiebolag har 556468-1202 som sitt organisationsnummer.