Transmeat Trading Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Transmeat Trading Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Täby här finns det många olika Aktiebolag. Transmeat Trading Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Transmeat Trading Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556462-3733.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0383-465050 alternativt besöka eller skicka post till Transmeat Trading Aktiebolag på följande adress Skirö Åleberg 1, 570 16, Kvillsfors.

Transmeat Trading Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Transmeat Trading Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Litzén som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel, import och export av livsmedel, styckning och paketering av kött, produktion av charkuterivaror, äga och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.