Arninge Djurklinik Aktiebolag

Stockholms län

Information

Arninge Djurklinik Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Arninge Djurklinik Aktiebolag finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Arninge Djurklinik Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Arninge Djurklinik Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Arninge Djurklinik Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Arninge Djurklinik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Mätslingan 18, 187 66, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6300290.

Täby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Arninge Djurklinik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Arninge Djurklinik Aktiebolag har idag 556460-1606 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Arninge Djurklinik Aktiebolag

Bolaget skall bedriva djursjukvård samt därmed förenlig verksamhet.

I Arninge Djurklinik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Linders Ljung, Eva Christina som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljung, Claes Martin Wilhelm som är född 1953 och har titeln Suppleant, Karlsson Byström, Ingemar Håkan som är född 1955 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .