Combatant Fastighets Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Combatant Fastighets Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Täby här finns det många olika Aktiebolag. Combatant Fastighets Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Combatant Fastighets Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556460-1515.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-55514800 alternativt besöka eller skicka post till Combatant Fastighets Aktiebolag på följande adress Gustaf de Lavals Torg 8, 131 59, Nacka.

Combatant Fastighets Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Combatant Fastighets Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Bergström, Åsa Elisabeth som är född 1964 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget har till föremål för sin verksamhet att direkt eller genom dotterbolag förvärva, förvalta, förädla och avyttra fastigheter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.