Badparken Aktiebolag

Stockholms län

Information

Badparken Aktiebolag är ett av många företag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Badparken Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Badparken Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2009-07-02.

Badparken Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1992-12-29. Men sedan 1996-01-01 så har Badparken Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Wittensdalsv. 26, 187 68, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Badparken Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7567580.

Täby arbetar för att företag som Badparken Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Badparken Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet och projektledning inom byggnadsbranschen, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Badparken Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Badparken Aktiebolag och det är följande personer, Werjefelt, Ronny Kurt Emanuel som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Werjefelt, Ingrid Birgit Maria som är född 1964 och har titeln Suppleant, Sjökvist, Guy Boris Sven som är född 1951 och har titeln Revisor, Guy Sjökvist Revision som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Badparken Aktiebolag är 556459-4074.