HBRG Consulting AB

Stockholms län

Information

HBRG Consulting AB är ett av många verksamheter som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som HBRG Consulting AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

HBRG Consulting AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

HBRG Consulting AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1992-12-01. Men sedan 1993-01-01 så har HBRG Consulting AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Flygvillev. 1, 183 67, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HBRG Consulting AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5773695.

Täby arbetar för att verksamheter som HBRG Consulting AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för HBRG Consulting AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att tillhandahålla konsult- tjänster inom redovisning och ekonomi ävensom äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för HBRG Consulting AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till HBRG Consulting AB och det är följande personer, Hellborg, Lars Rikard som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellborg, Lars Harald som är född 1943 och har titeln Suppleant, Norkvist, Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Anders Norkvist Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för HBRG Consulting AB är 556457-3763.