Spa Trading i Täby AB (Hallbergs Guld)

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av kroppsvårdsprodukter därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Spa Trading i Täby AB (Hallbergs Guld) vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Spa Trading i Täby AB (Hallbergs Guld) ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1992-11-30 så skapades Spa Trading i Täby AB (Hallbergs Guld) och företaget är har F-skattsedel Spa Trading i Täby AB (Hallbergs Guld) har haft det sedan 1994-01-01.

Spa Trading i Täby AB (Hallbergs Guld) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556456-4465 är organisationsnummret för företaget som finns i Täby.

Just nu är Spa Trading i Täby AB (Hallbergs Guld) Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Spa Trading i Täby AB (Hallbergs Guld) så går det att nå dem via telefon på 08-7319900 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Spa Trading i Täby AB (Hallbergs Guld) är Lindholm, Sten Oscar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, af Jochnick Lindholm, Malin Ellen C som är född 1959 och har titeln Suppleant, Nilsson, Malin Kristina som är född 1974 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .