Rörpartner VVS-Service Aktiebolag

Stockholms län

Information

Rörpartner VVS-Service Aktiebolag är ett av många företag som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Rörpartner VVS-Service Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rörpartner VVS-Service Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Rörpartner VVS-Service Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1992-11-04. Men sedan 1993-01-01 så har Rörpartner VVS-Service Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Polygonv. 37, 187 66, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rörpartner VVS-Service Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7326040.

Täby arbetar för att företag som Rörpartner VVS-Service Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rörpartner VVS-Service Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva värme ventilation och sanitetsarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rörpartner VVS-Service Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rörpartner VVS-Service Aktiebolag och det är följande personer, Axelsson, Reine Hugo som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Bräck Axelsson, Anne som är född 1974 och har titeln Suppleant, Almström, Arne Henry som är född 1953 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rörpartner VVS-Service Aktiebolag är 556455-4953.