Sten Örtefors Marketing Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet beträffande marknadsföring, undervisning och utbildning i marknadsföring, annons- och reklamverksamhet, artistförmedling, försäkringsmäkli och handel med värdepapper samt bedriva förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sten Örtefors Marketing Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Sten Örtefors Marketing Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1992-11-27 så skapades Sten Örtefors Marketing Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Sten Örtefors Marketing Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Sten Örtefors Marketing Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556455-4011 är organisationsnummret för bolaget som finns i Täby.

Just nu är Sten Örtefors Marketing Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Sten Örtefors Marketing Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7581631 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Örtefors, Sten Lennart Börje

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sten Örtefors Marketing Aktiebolag är Örtefors, Sten Lennart Börje som är född 1945 och har titeln VD, Örtefors, Sten Lennart Börje som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Örtefors, Sven Bertil Harald som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kuisma, Matti Tapani som är född 1963 och har titeln Suppleant, Norlin, Kerstin Märta Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisor, Kerstin Norlin Revision AB som är född och har titeln Revisor.