Klintberg & Way Management Aktiebolag

Stockholms län

Information

Klintberg & Way Management Aktiebolag är ett företag som finns i Täby. I Klintberg & Way Management Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Klintberg, Fredric Matti som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Klintberg, Victoria Margareta som är född 1972 och har titeln Suppleant, Eriksson, Bernt Sture som är född 1952 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Klintberg & Way Management Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Klintberg & Way Management Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva utvecklings- och konsultverksamhet inom området data- och administration dessutom bedriva handel av bilar, motorcyklar, båtar och reservdelar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Klintberg & Way Management Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Klintberg & Way Management Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Klintberg & Way Management Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-06-03 och Klintberg & Way Management Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-06-03.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Klintberg & Way Management Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Klintberg & Way Management Aktiebolag har 556453-6943 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.