TJERNSTRÖM CONSULT Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom energi VVS teknik för industri, företag och offentlig sektor samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för TJERNSTRÖM CONSULT Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är TJERNSTRÖM CONSULT Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1992-09-09 så skapades TJERNSTRÖM CONSULT Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel TJERNSTRÖM CONSULT Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

TJERNSTRÖM CONSULT Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556453-2074 är organisationsnummret för bolaget som finns i Täby.

Just nu är TJERNSTRÖM CONSULT Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med TJERNSTRÖM CONSULT Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0171-469098 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom TJERNSTRÖM CONSULT Aktiebolag är Tjernström, Curt Gustaf som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Tjernström, Barbro Margareta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Lundeborn Bengtsson, Anna M E som är född 1962 och har titeln Revisor, Skeppstedt, Sven Anders Christer som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .