Hissbesiktningar i Sverige Aktiebolag

Stockholms län

Information

Hissbesiktningar i Sverige Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Täby. Det är nämligen den kommunen som Hissbesiktningar i Sverige Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Hissbesiktningar i Sverige Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Hissbesiktningar i Sverige Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1992-07-01. Men sedan 1996-01-01 så har Hissbesiktningar i Sverige Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Reprov. 5, 183 77, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hissbesiktningar i Sverige Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7320135.

Täby arbetar för att verksamheter som Hissbesiktningar i Sverige Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hissbesiktningar i Sverige Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall driva säkerhetsbesiktningar av lyftanordningar jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hissbesiktningar i Sverige Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hissbesiktningar i Sverige Aktiebolag och det är följande personer, Janlöv, Mats Kristian som är född 1955 och har titeln VD, Janlöv, Mats Kristian som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Furbäck, Barbro Christina som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Bernström, Rolf Oskar Evald som är född 1945 och har titeln Suppleant, Feiff, Percy Rudolf som är född 1948 och har titeln Revisor, Feiff Företagsrevision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Hissbesiktningar i Sverige Aktiebolag är 556450-3968.