Friklippan Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och Friklippan Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Friklippan Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Friklippan Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Friklippan Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-07-31. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Friklippan Aktiebolag ska trivas.

Friklippan Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta värdepapper, idka konsultverksamhet med inriktning på management, marknadsföring, ekonomisk redovisning och dessutom konsulterande ingenjörsverksamhet inom byggnadsområdet, elektricitet och maskinteknik samt idka därmed förenlig verksamhet samt även omfatta marknadsföring av viner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Friklippan Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-16.

Idag är Friklippan Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med Friklippan Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7563680.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Friklippan Aktiebolag är Frisk, Peter Sixtensson som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Frisk, Anders Peter som är född 1972 och har titeln Suppleant, Kubja, Jaan Andres som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Friklippan Aktiebolag har 556449-3194 som sitt organisationsnummer.