Konsult Aktiebolaget Brijabo

Stockholms län

Information

556445-9880 är organisationsnummer för företaget Konsult Aktiebolaget Brijabo. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Konsult Aktiebolaget Brijabo är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Konsult Aktiebolaget Brijabo finns i.

Konsult Aktiebolaget Brijabo har varit registrerat sedan 1992-05-19 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Konsult Aktiebolaget Brijabo så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Konsult Aktiebolaget Brijabo är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Konsult Aktiebolaget Brijabo är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Konsult Aktiebolaget Brijabo så kan ni göra det på telefon genom 08-51051470 eller genom brev på följande adress:
Vallatorpsv. 272, 187 52, Täby

Bolaget skall äga och förvalta, köpa och sälja värdepapper och fast egendom. Bedriva förmedling av yrkeskunnigt folk, utföra bilreparationer, byggnadsarbeten och redovisningstjänster samt bedriva rådgivning inom skatte-, finansierings- och redovisningsområdena samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Konsult Aktiebolaget Brijabo och det är Stawbrink, Bo Michael som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Stawbrink, Britt Gunilla Elisabeth som är född 1951 och har titeln Suppleant, Wicander, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor,