Arne Lönn Holding Aktiebolag

Stockholms län

Information

Arne Lönn Holding Aktiebolag är ett företag som finns i Täby. I Arne Lönn Holding Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lönn, Lars Arne som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Jirvall Lönn, Ulrika Elisabeth som är född 1968 och har titeln Suppleant, Vidh, Per Matthias som är född 1970 och har titeln Revisor, Mapema Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Arne Lönn Holding Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Arne Lönn Holding Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva bilreparationer, bildäck- gummiverkstad, försäljning, äga och förvalta fast och lös egendom samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksahet.

Idag är Arne Lönn Holding Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Arne Lönn Holding Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Arne Lönn Holding Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Arne Lönn Holding Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Arne Lönn Holding Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Arne Lönn Holding Aktiebolag har 556444-6218 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.