Brabizon Group Aktiebolag

Stockholms län

Information

Brabizon Group Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Brabizon Group Aktiebolag finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Brabizon Group Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Brabizon Group Aktiebolag har haft sedan 1997-01-01. Brabizon Group Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Brabizon Group Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lotsv. 10, 183 57, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7562356.

Täby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Brabizon Group Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Brabizon Group Aktiebolag har idag 556443-4370 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Lundquist Schultz, Linda Ann -Schultz, Kent Ingemar är den som för stunden ansvarar för Brabizon Group Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet med rådgivning till styrelser och ledande befattningshavare, samt utbildning för ledningar och medarbetare, marknadsföring och försäljning av rekreations- och affärsresearrangemang, äga och förvalta bostadsrätter och fastigheter i utlandet, äga och förvalta fast och lös egendom, samt idka med ovanstående punkter förenlig verksamhet.

I Brabizon Group Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Schultz, Kent Ingemar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundquist Schultz, Linda Ann som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Bäcklund, Jan Torsten som är född 1940 och har titeln Revisor, Bäcklund & Partners Revision KB som är född och har titeln Revisor, .