Anova Management Aktiebolag

Stockholms län

Information

Anova Management Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Anova Management Aktiebolag finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Anova Management Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Anova Management Aktiebolag har haft sedan 2006-01-19. Anova Management Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Anova Management Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7327274.

Täby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Anova Management Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Anova Management Aktiebolag har idag 556440-4027 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Anova Management Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet samt tjänst och produktförsäljning inom informationsteknologiområdet (IT) samt bedriva handel med fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Anova Management Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Heinestam, Ulla Catrin som är född 1964 och har titeln Likvidator, Andersson, Mats Torgny som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision Umeå AB som är född och har titeln Revisor, .