FIBOX Aktiebolag

Stockholms län

Information

FIBOX Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där FIBOX Aktiebolag finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. FIBOX Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket FIBOX Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. FIBOX Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till FIBOX Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Enhagsslingan 3, 187 40, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7922670.

Täby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är FIBOX Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

FIBOX Aktiebolag har idag 556439-9516 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lessel, Ole -Niemi, Tapani -Wuopio, Hans Erik Staffan är den som för stunden ansvarar för FIBOX Aktiebolag

Bolaget skall driva verksamhet med köp och försäljning av apparatlådor avseende elbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I FIBOX Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wuopio, Hans Erik Staffan som är född 1965 och har titeln Extern firmatecknare, Lessel, Ole som är född och har titeln Extern VD,Bosatt utomlands inom EES, Niemi, Tapani som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Liljenberg, Bertil Rutger Ingemar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Siljander, Esa Kullervo som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Lippig-Singewald, Peter Alfons Hatto som är född 1956 och har titeln RevisorKPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .