JECAB Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns JECAB Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Täby här finns det många olika Aktiebolag. JECAB Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

JECAB Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556439-0671.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-7560897 alternativt besöka eller skicka post till JECAB Aktiebolag på följande adress Slättv. 9 A, 183 65, Täby.

JECAB Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I JECAB Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Svärd, Maria Elisabeth som är född 1967 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall verka som försäljningskonsult inom data och den grafiska branschen, bedriva köp och försäljning av fastigheter och mäkleriverksamhet inom fastighetsbranschen. Bolaget skall även bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.