Såsta Gård Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva lantbruk och entreprenad samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Såsta Gård Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Såsta Gård Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1991-11-22 så skapades Såsta Gård Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Såsta Gård Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Såsta Gård Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556437-4964 är organisationsnummret för företaget som finns i Täby.

Just nu är Såsta Gård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Såsta Gård Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-51012534 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Såsta Gård Aktiebolag är Eriksson, Bengt Arvid som är född 1940 och har titeln VD, Eriksson, Bengt Arvid som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Smeds, Anders Sture som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Wålstedt, Knut Lennart som är född 1948 och har titeln Suppleant, Pettersson, Hans Bertil som är född 1945 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.