Orbit Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsult- och entreprenadverksamhet inom husbyggnads, väg- och vattenbyggnads området och därmed förenlig verksamhet, samt handel med värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Orbit Konsult Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Täby så är Orbit Konsult Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Täby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Täby och i Stockholms län. Redan 1992-01-10 så skapades Orbit Konsult Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Orbit Konsult Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Orbit Konsult Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556436-7851 är organisationsnummret för bolaget som finns i Täby.

Just nu är Orbit Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Orbit Konsult Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7586980 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Orbit Konsult Aktiebolag är Wallgren, Hans Åke som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallgren, Siv Britt-Marie som är född 1944 och har titeln Suppleant, Ericsson, Lars Ingvar som är född 1932 och har titeln Revisor, .