North Mountain Golf Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och North Mountain Golf Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och North Mountain Golf Aktiebolag är ett av dem. Statusen för North Mountain Golf Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

North Mountain Golf Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-02-07. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där företaget finns i jobbar för att företag som North Mountain Golf Aktiebolag ska trivas.

North Mountain Golf Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Täby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, marknadsföring och produktutveckling av golfutrustning, köp och försäljning av varor, företrädesvis inom sport och golfbranschen, äga och förvalta aktier och värdepapper samt fastigheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att North Mountain Golf Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är North Mountain Golf Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med North Mountain Golf Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5723199.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med North Mountain Golf Aktiebolag är Nordberg, Björn Thure som är född 1946 och har titeln VD, Nordberg, Björn Thure som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Renström, Gertrud Britta Elisabeth som är född 1955 och har titeln Suppleant, Hamberg, Magnus Fredrik som är född 1962 och har titeln Revisor, Parsells Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

North Mountain Golf Aktiebolag har 556436-2910 som sitt organisationsnummer.