Knowledge Capital in Scandinavia AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Knowledge Capital in Scandinavia AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Täby här finns det många olika Aktiebolag. Knowledge Capital in Scandinavia AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Knowledge Capital in Scandinavia AB är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556436-1920.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-7320070 alternativt besöka eller skicka post till Knowledge Capital in Scandinavia AB på följande adress Propellerv. 6 B, 183 62, Täby.

Knowledge Capital in Scandinavia AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Knowledge Capital in Scandinavia AB så sitter följande personer i styrelsen: , Ling, Lars Magnus Verner som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsult- och utbildningsverksamhet inom databranschen och därmed förenlig verksamhet.