B. Bergman Transmission Aktiebolag

Stockholms län

Information

556435-6425 är organisationsnummer för bolaget B. Bergman Transmission Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som B. Bergman Transmission Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som B. Bergman Transmission Aktiebolag finns i.

B. Bergman Transmission Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-10-23 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för B. Bergman Transmission Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

B. Bergman Transmission Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för B. Bergman Transmission Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med B. Bergman Transmission Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7923685 eller genom brev på följande adress:
Vesslev. 19, 187 35, Täby

Bolaget skall för verkstadsindustrin bedriva tillverkning av elektronikkonstruktioner, konsultativ verksamhet inom elektronikbranschen, handel med elektroniskt material, idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med B. Bergman Transmission Aktiebolag och det är Bergman, Helena Elisabeth som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergman, Bengt Curt Gustav som är född 1949 och har titeln Suppleant, Näsfeldt, Sven David Tomas som är född 1960 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor,