M P T Mark- & Poolteknik AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Täby och M P T Mark- & Poolteknik AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och M P T Mark- & Poolteknik AB är ett av dem. Statusen för M P T Mark- & Poolteknik AB är att Bolaget är aktivt.

M P T Mark- & Poolteknik AB är ett Aktiebolag och skapades 1991-11-11. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Täby där bolaget finns i jobbar för att bolag som M P T Mark- & Poolteknik AB ska trivas.

M P T Mark- & Poolteknik AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Täby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva mark- gräv- och schaktarbeten samt nyanläggning av pooler och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att M P T Mark- & Poolteknik AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är M P T Mark- & Poolteknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Täby.

Vill man komma i kontakt med M P T Mark- & Poolteknik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6301060.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med M P T Mark- & Poolteknik AB är Söderman, Kent Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlström, Petra Kristina som är född 1967 och har titeln Suppleant, Sjödin, Claes Olof Thore som är född 1974 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

M P T Mark- & Poolteknik AB har 556435-4487 som sitt organisationsnummer.