I. Eliasson Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns I. Eliasson Konsult Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Täby här finns det många olika Aktiebolag. I. Eliasson Konsult Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

I. Eliasson Konsult Aktiebolag är momsregistrerat sedan2003-04-18 och har organisationsnummer 556430-1587.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-5515074 alternativt besöka eller skicka post till I. Eliasson Konsult Aktiebolag på följande adress Utförsv. 8, 183 60, Täby.

I. Eliasson Konsult Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I I. Eliasson Konsult Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Eliasson, Gunnel Birgitta som är född 1944 och har titeln Suppleant , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med värdepapper samt bedriva managementrådgivning med speciell inriktning på omstrukturering av företag och system för ekonomisk rapportering samt idka därmed förenlig verksamhet.