Klint Bergh Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Klint Bergh Konsult Aktiebolag är ett företag som finns i Täby. I Klint Bergh Konsult Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Klint Bergh, Sven Rolf Gunnar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Klint Bergh Anne som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bergh, Martin Olof som är född 1953 och har titeln Suppleant, Bergh, Martin Olof som är född 1953 och har titeln Delgivningsbar person, Rundqvist, Bo Ingvar Lennart som är född 1943 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Klint Bergh Konsult Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Klint Bergh Konsult Aktiebolag på telefon 08-7563957.

Bolaget skall bedriva allmän konsultverksamhet inom företagsledning och human resources ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Klint Bergh Konsult Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Klint Bergh Konsult Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Täby arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Klint Bergh Konsult Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Klint Bergh Konsult Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Klint Bergh Konsult Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Klint Bergh Konsult Aktiebolag har 556428-4817 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.