MD Modern Dekoration Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns MD Modern Dekoration Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Täby här finns det många olika Aktiebolag. MD Modern Dekoration Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Täby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

MD Modern Dekoration Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556426-2490.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-6300929 alternativt besöka eller skicka post till MD Modern Dekoration Aktiebolag på följande adress MATROSBACKEN 12, 117 67, Stockholm.

MD Modern Dekoration Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I MD Modern Dekoration Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Svensson, Dag Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Lundqvist, Lars Owe som är född 1965 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel och produktion av inredning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.