UH Marketing Aktiebolag

Stockholms län

Information

UH Marketing Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där UH Marketing Aktiebolag finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. UH Marketing Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket UH Marketing Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. UH Marketing Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till UH Marketing Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hörnåkersv. 10, 183 65, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7324850.

Täby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är UH Marketing Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

UH Marketing Aktiebolag har idag 556426-1260 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för UH Marketing Aktiebolag

Bolaget skall bedriva annonsförsäljning och därmed förenlig marknadsföring, konsultativ verksamhet inom reklam och marknadsföring, samt därmed förenlig verksamhet.

I UH Marketing Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hedborg, Urban Olof Johan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lekestad, Rolf Georg som är född 1951 och har titeln Suppleant, Wallman, Claes Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .