SILVERTRÄDET PROJEKT Aktiebolag

Stockholms län

Information

SILVERTRÄDET PROJEKT Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där SILVERTRÄDET PROJEKT Aktiebolag finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. SILVERTRÄDET PROJEKT Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket SILVERTRÄDET PROJEKT Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. SILVERTRÄDET PROJEKT Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till SILVERTRÄDET PROJEKT Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ryav. 18, 187 77, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-51014220.

Täby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är SILVERTRÄDET PROJEKT Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

SILVERTRÄDET PROJEKT Aktiebolag har idag 556424-5685 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för SILVERTRÄDET PROJEKT Aktiebolag

Bolaget skall förvalta fastigheter, bedriva byggnadsverksamhet, utföra konsultationer inom byggnadsbranschen och ekonomiska konsultationer samt därmed förenlig verksamhet.

I SILVERTRÄDET PROJEKT Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andrén Eriksson, Ulla Kristina E som är född 1947 och har titeln VD, Eriksson, Sven Tommy som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Andrén Eriksson, Ulla Kristina E som är född 1947 och har titeln Suppleant, Nilsson, Eva Camilla som är född 1973 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .