KMK Bilcenter Aktiebolag

Stockholms län

Information

556423-7989 är organisationsnummer för bolaget KMK Bilcenter Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KMK Bilcenter Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som KMK Bilcenter Aktiebolag finns i.

KMK Bilcenter Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-04-04 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-03-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för KMK Bilcenter Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-03-27.

KMK Bilcenter Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för KMK Bilcenter Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med KMK Bilcenter Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7687995 eller genom brev på följande adress:
Enhagsv. 3, 187 40, Täby

Bolaget skall bedriva bilvård, bilreparationer, handel med bilar, biltillbehör, transport av bilar och handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med KMK Bilcenter Aktiebolag och det är Krage, Anders Bendt Sören som är född 1959 och har titeln VD, Krage, Anders Bendt Sören som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Krage, Åsa Monica som är född 1960 och har titeln Suppleant, Högelin, Ulf Johan Otto som är född 1964 och har titeln Revisor,