Ravell International Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Täby finns det ett Aktiebolag som heter Ravell International Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Ravell International Aktiebolag i Stockholms län. Täby är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Ravell International Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1991-01-28 så har Ravell International Aktiebolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Ravell International Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Täby.

Vill man komma i kontakt med Ravell International Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Orrv. 30, 183 51, Täby. Vi ni istället prata med Ravell International Aktiebolag så kan ni göra det på 08-7566479.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom internationell handel, marknadsföring, ledning och administration, äga och förvalta aktier och värdepapper, äga och förvalta fast egendom, uthyrning av maskinell utrustning samt jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Ravell, Jan Erik Olov som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ravell, Ulla Gertrud som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Ravell Jägermo, Sara Ulrika Gertrud som är född 1977 och har titeln Suppleant, Burholm, Ulf Peter som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten .

Ravell International Aktiebolag har 556418-8588 som sitt organisationsnummer.