Bilteknik i Täby Aktiebolag

Stockholms län

Information

556418-2698 är organisationsnummer för bolaget Bilteknik i Täby Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bilteknik i Täby Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Bilteknik i Täby Aktiebolag finns i.

Bilteknik i Täby Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-01-30 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bilteknik i Täby Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Bilteknik i Täby Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bilteknik i Täby Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bilteknik i Täby Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5359937 eller genom brev på följande adress:
Disav. 4, 187 70, Täby

Bolaget skall bedriva bilreparationer, bilservice, biltvätt, bilplåtslageri, bilförsäljning, lackeringsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Bilteknik i Täby Aktiebolag och det är Jonsson, Knud Jörgen som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Alarik, Siv-Britt Marianne som är född 1943 och har titeln Suppleant, Ström, Leif Erik som är född 1942 och har titeln Revisor,