Flexitron Komponenter Aktiebolag

Stockholms län

Information

Flexitron Komponenter Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Flexitron Komponenter Aktiebolag finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Flexitron Komponenter Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Flexitron Komponenter Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Flexitron Komponenter Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Flexitron Komponenter Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Tumstocksv. 11 A, 187 66, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7328560.

Täby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Flexitron Komponenter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Flexitron Komponenter Aktiebolag har idag 556414-6982 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Flexitron Komponenter Aktiebolag

Bolaget skall bedriva import och försäljning av elektronikkomponenter samt därmed förenlig verksamhet.

I Flexitron Komponenter Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nandorf, Lennart Gabriel som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nandorf, Ilona som är född 1950 och har titeln Suppleant, Segerros, Erik Vilhelm Mattias som är född 1958 och har titeln Revisor, Segerros Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .