Rodamco Projekt AB

Stockholms län

Information

Rodamco Projekt AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Täby som är den kommunen där Rodamco Projekt AB finns. I Täby så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rodamco Projekt AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Rodamco Projekt AB har haft sedan 1999-01-01. Rodamco Projekt AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Rodamco Projekt AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Attundafältet 6, 183 34, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6383300.

Täby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Rodamco Projekt AB Privat, ej börsnoterat.

Rodamco Projekt AB har idag 556413-0309 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Johansson, Lars Rune -Ledeboer, Karel Willem Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Rodamco Projekt AB

Bolaget ska äga, utveckla och förvalta fastigheter, bedriva extern fastighetsförvaltning och projektering samt byggledningsverksamhet, äga och förvalta värdepapper, samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

I Rodamco Projekt AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Lars Rune som är född 1952 och har titeln VD, Johansson, Lars Rune som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Jestin, Jean-Marc som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bryggman Löfqvist, Lars-Ove som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Ikonen, Peter Mikael som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor.