Itsperfect Software Europe AB

Stockholms län

Information

556408-0157 är organisationsnummer för företaget Itsperfect Software Europe AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Itsperfect Software Europe AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Täby som är den kommunen som Itsperfect Software Europe AB finns i.

Itsperfect Software Europe AB har varit registrerat sedan 1990-10-30 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Itsperfect Software Europe AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Itsperfect Software Europe AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Täby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Itsperfect Software Europe AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Itsperfect Software Europe AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7322990 eller genom brev på följande adress:
Armév. 63, 187 64, Täby

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva konsultverksamhet inom data och informationsbehandling med speciell inriktning på skönhetssalonger och butiker samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Itsperfect Software Europe AB och det är Wretlind, Dick Nils Raoul som är född 1963 och har titeln VD, Wretlind, Dick Nils Raoul som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Wretlind, Märta Elisabet som är född 1929 och har titeln Suppleant, Kockum, Louise Agnes Margaretha som är född 1964 och har titeln Revisor, Kockum & Kockum Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,